Hírek

Első VISEGRÁD 4 Virtuális Diákvásár Indiában

Magyarország Újdelhi Nagykövetsége, mint a Visegrádi Csoport elnökségét ellátó ország, együttműködésben az Újdelhibe akkreditált többi V4 ország nagykövetségeivel, 2022. június 8-án rendezte meg az első "VISEGRÁD 4 Hallgatói Virtuális Vásárt". A rendezvénynek az online térben a punei Symbiosis International University (SIU) Európai Tanulmányok Központja (SCES) adott otthont.
Tovább

Aláírták a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Marwadi Egyetem közötti együttműködési megállapodást

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) és az indiai Marwadi Egyetem (MU) együttműködési megállapodást kötött június 7-én Budapesten, amelynek alapjait május hónapban fektették le Koller Boglárka nemzetközi rektorhelyettes és Bíró Tibor, az NKE Víztudományi Kara dékánjának indiai látogatásakor.
Tovább

Külügyminiszteri látogtás Újdelhiben

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2022. május 27-én S. Jaishankar indiai külügyminiszter meghívására hivatalos látogatást tett Újdelhiben. Miniszter Úr kíséretében 26 üzletember utazott, akik magyar-indiai üzleti fórumon, B2B találkozókon vettek részt.
Tovább

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem delegációjának látogatása Újdelhiben

A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) delegációjának látogatása 2022. 05. 17-22 között valósult meg Újdelhiben. A magyar delegációt Koller Boglárka, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetközi rektorhelyettese vezette, akihez csatlakozott Bíró Tibor, a Víztudományi Karának dékánja.
Tovább

Átvette államfői hivatalát Novák Katalin Köztársasági Elnök

Novák Katalin Köztársasági Elnök Asszony beiktatására 2022. május 14-én került sor a Kossuth téren.
Tovább