Hírek

Global Digital Delivery Center Budapesten

A Tata Consultancy Services (TCS) új globális digitális kézbesítési központot nyitott meg Budapesten, amivel 500 új munkahelyet teremtett.
Tovább

Innovációs workshop

Hét magyar cég részvételével, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Tudománydiplomáciai Főosztályának támogatásával, valamint az Invest India közreműködésével rendezte meg nagykövetségünk az 1. Magyar-Indiai Innovációs Workshop-ot, amelynek fókusz pontjában a környezetvédelem és mezőgazdaság állt.
Tovább

Jótékonysági Bazár

Magyarország a jótékonysági bazáron 2019. december 15-én
Tovább

Aktuális indiai utazási tanácsok

Az indiai szövetségi parlament mindkét háza jóváhagyta az Állampolgársági törvény módosítására vonatkozó kormányzati javaslatot, amelyet egyes közösségek úgy értelmeznek, hogy hátrányosan érinti őket. A törvény-módosítás elfogadása tiltakozási hullámot indított el az ország észak-keleti részében Asszam, Tripura és Meghalaya szövetségi államokban.
Tovább

Új növényegészségügyi előírások

Tájékoztatjuk az Indiába utazókat, hogy az Európai Unió tagállamaiban 2019. december 14-től életbe lépő új növényegészségügyi előírások a növények, növényi termékek kis mennyiségű, saját célú behozatalát is korlátozzák.
Tovább