Hírek

Magyar-maldív oktatási megállapodás aláírása

Ünnepélyes keretek között online írták alá a Magyarország és a Maldív-szigetek közötti első oktatási megállapodást.
Tovább

Bővíti együttműködését a Water and Soil és a Valoric Venture

Kevesebb, mint egy évvel a disztribúciós megállapodás megkötése után, új és még inspirálóbb célt tűzött ki a Water&Soil Kft és indiai partnere, a Valoric Ventures Ltd. Együttműködésüket kibővítik és megkezdik a Water Retainer talajkondícionáló szer indiai gyártásának előkészítését.
Tovább

Tiszteletbeli konzuli hivatal megnyitása Maléban

Abdul Ghafoor Mohamed, a Maldív Köztársaság külügyi államtitkára és Király László András nagykövet megnyitotta Magyarország tiszteletbeli konzuli hivatalát Maléban.
Tovább

Király András László nagykövet megbízó levelének átadása a Maldív-szigeteken

Király András László nagykövet 2021. szeptember 13-án adta át megbízólevelét Ibrahim Mohamed Solih maldív köztársasági elnöknek.
Tovább

Kutatási együttműködési megállapodás aláírása a Wigner Intézet és az IIT Indore között

2021. 09. 7-én ünnepélyes keretek között közös kutatási programról szóló együttműködési megállapodást írt alá az Eötvös Loránd Kutatóhálózat Wigner Fizikai Kutatóközpontja és az Indian Institute of Technology Indore. A megállapodás lehetőséget teremt arra, hogy a jelenleg folyamatban lévő, elsősorban nagyenergiás mag- és részecskefizikai kutatásokban a két intézet hallgatói és kutatói együttesen részt vehessenek, továbbá keretet ad az intézetek között további kapcsolatok kialakítására is és kutatócserékre is.
Tovább